8 mei 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Druk weekend met activiteiten bij MTC Hasselt

Geplaatst op: 5 september 2022

MTC Hasselt houdt komend weekend twee verschillende activiteiten. Op zaterdag 10 september vindt het jaarlijkse motor-event plaats. Een dag later, op zondag 11 september staat de Skaopekuukiesrit op het programma. Op beide dagen zijn ook niet-leden welkom om mee te rijden.

De toertocht start zaterdag om 13.00 uur voor een rondgang van ongeveer 100 km. Vanaf 12:45 uur kan bij het clubgebouw aan de burgemeester Malcorpslaan een route afgehaald worden. Per deelnemer wordt een bijdrage van 1 euro gevraagd.

Aansluitend begint om ongeveer 16:00 uur de behendigheidswedstrijd op het parkeerterrein bij het clubgebouw. Er is een parcours uitgezet waar motorrijders kunnen laten zien hoe het met hun behendigheid is gesteld. Alle deelnemers moeten op dezelfde motorfiets diverse oefeningen doen. Denk hier bij aan het denkbeeldige achtje, stapvoets rijden, de remproef en slalom rijden. Deelname is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen. Voor de kinderen is er een springkussen en ook aan de lekkere trek is gedacht.

Op zondag 11 september wordt de jaarlijkse Skaopekuukiesrit verreden. Deze rit heeft een lengte van ruim 200 km. Een mooie gelegenheid om op de motor de wijde omgeving te verkennen. Voor de tocht geldt een eigen bijdrage van 1 euro.

Dit najaar staan er daarna nog vier ritten op de toerkalender van MTC Hasselt. Dit zijn drie ritten van toerclubs in de regio en we sluiten het seizoen op 23 oktober af met de traditionele snertrit.

Lees meer op www.mtc-hasselt.nl/agenda

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour