26 april 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vesta Chemicals langer hoofdsponsor Tennisclub Hasselt

Geplaatst op: 26 september 2022

Voorzitter Olaf Schulte schudt de hand van sponsor Erik-Jan van Dijk

Vesta Chemicals uit Zwolle heeft het contract als hoofdsponsor van Tennisclub Hasselt opnieuw verlengd. Het bedrijf verbindt zich weer voor drie jaren aan de tennisclub. Vesta Chemicals is een wereldwijde leverancier van grondstoffen voor industriële processen. Eigenaar en directeur van het bedrijf is Erik-Jan van Dijk en hij is al vele jaren een trouw lid van de tennisclub.

Tennis is hem met de paplepel ingegoten en hij is nog altijd even fanatiek op de baan maar ook buiten de baan. Erik-Jan vindt het belangrijk om als bedrijf maatschappelijke betrokkenheid te tonen. “Onze markt ligt niet in deze regio en wij hebben als bedrijf misschien niet direct voordeel bij deze sponsoring, maar wij tonen onze verantwoordelijkheid en ondersteunen de tennisclub graag. Daarbij is het mooi om te zien dat het ledenaantal van de club gestaag groeit”, aldus Erik-Jan.

Tennisclub Hasselt is erg blij met deze nieuwe hoofdsponsor en is Erik-Jan van Dijk van Vesta Chemicals dan ook dankbaar voor de verlengde samenwerking.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour