28 april 2024 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympianen treffen grote onbekende

Geplaatst op: 27 oktober 2022

Het eerste elftal van Olympia’28 gaat zaterdag op zoek naar punten in Heerde. Daar treffen de Hasselters in de plaatselijke VV een grote onbekende. In de recente geschiedenis hebben de ploegen elkaar niet getroffen. Dat komt vooral omdat VV Heerde pas recent is overstapt van het zondag- naar het zaterdagamateurvoetbal.

Het hoogste niveau waarop de Heerdenaren uitkwamen was de 2e klasse, wat ook het niveau van de laatste vier seizoenen op zondag was. Met de overstap naar de zaterdag in het seizoen 2021/22 moest het team beginnen in de 4e klasse C. Daarin eindigde Heerde als tweede en via de nacompetitie promoveerde de ploeg naar de 3e klasse C.

VV Heerde kent een flitsende seizoensstart. Het team van trainer Hans van der Hoop won de uitwedstrijden bij Hardenberg’85 en Avereest met respectievelijk 4-0 en 2-0 en versloeg thuis ASC’62 met maar liefst 6-0. Met de maximale score van 9 uit 3 staat  Heerde op de 3e plaats.

Olympia’28 moet zaterdag aan de bak om niet uit de middenmoot weg te zakken. In de 3e klasse C is er geen enkel team meer zonder punten, ook de Hardenberger hekkensluiter heeft er 3.

Aftrap op Sportpark Molenbeek is om 14.30.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour