29 april 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bouwbedrijf Kijk in de Vegte sponsort Hart van Hasselt

Geplaatst op: 5 november 2022

Gerrard Kijk in de Vegte van Bouwbedrijf Kijk in de Vegte overhandigt de cheque aan Klaas-Henk van der Steege namens Hart van Hasselt.

1 oktober vond de eerste officiële Swim&Run plaats, een initiatief van Bouwbedrijf Kijk in de Vegte. In het kader van het 75-jarig jubileum van het bouwbedrijf wilde eigenaar Gerrard iets organiseren wat past bij het bedrijf, bij Hasselt en wat een goed doel zou steunen. Al snel viel de keuze op Hart van Hasselt als sponsordoel. Vrijdag werd het prachtige bedrag van 1.000 euro overhandigd.

Vrijwilliger Klaas-Henk van der Steege nam namens Hart van Hasselt het bedrag dankbaar in ontvangst. De sponsoring is zeer welkom. De wintermaanden komen er aan en in hun thuisland woedt de oorlog maar door, dat geeft veel zorgen en onzekerheid bij de bewoners. Hart van Hasselt wil met dit bedrag iets extra’s, iets positiefs voor hen betekenen.

Sponsoring is Bouwbedrijf Kijk in de Vegte niet vreemd. Al 34 jaar sponsort het bouwbedrijf  Trainingsgroep Het Zwartewater. Gestart met schaatsen en inmiddels uitgebreid met hardlopen en fietsen. Dankzij de kennis van de trainingsgroep en de inzet van Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt, kreeg het evenement haar vorm. “Zonder hen had dit nooit kunnen plaatsvinden, grote dank aan deze vrijwilligers.” Aldus, Gerrard Kijk in de Vegte.

Het bouwbedrijf is nu aan het verkennen of de Swim&Run een jaarlijks terugkerend evenement kan worden. Het liefst wat eerder in de zomer én in de grachten, zoals het oorspronkelijke plan was. Dit jaar moest de Swim&Run vanwege de watertemperatuur op het laatste moment uitwijken naar het zwembad Ariën Prins van Wijngaarden.

De opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen Hart van Hasselt draait op vrijwilligers en de oproep voor extra vrijwilligers blijft staan. Wil je meer weten? Kijk op onze website www.hartvanhasselt.nl of mail ons hartvanhasselt@outlook.com.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour