29 april 2024 Gebruikers online: 20

Wonderlijke winst voor gehavend Olympia’28

Geplaatst op: 12 november 2022

Olympia’28 heeft zaterdagmiddag een knappe prestatie op de mat gelegd. In Ommen wonnen de Hasselters met 1-2 nadat verschillende belangrijke spelers al vroeg met blessures uitvielen. Een van hen was Koen Holthof, die nog wel de openingstreffer kon maken in de vijfde minuut.

Hij kopte een voorzet binnen van Bram Haasjes, maar moest even later al het veld verlaten. Valery Leussink maakte kort voor rust de 0-2. Geknoei op het middenveld zorgde ervoor dat FC Ommen toch op slag van rust de aansluitingstreffer kon maken. Na veel wissels was het de tweede helft vooral ‘vrouwen en kinderen eerst’. Het is haast een wonder dat de thuisploeg niet meer scoorde. Qua kansen maakten zij veel meer aanspraak op de winst, maar de Olympianen vochten voor wat zij waard waren en wisten dus een doelpunt te voorkomen. Ondanks het blessureleed verlieten spelers en staf met een gelukzalig gevoel het veld. Resultaat van deze drie punten is bovendien een mooie vierde plek op de ranglijst.