27 november 2022 Gebruikers online: 10
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bespaar stookkosten met raambekleding van Kawi Woondecoratie

Geplaatst op: 17 november 2022

(Adv.) Kawi Woondecoratie is al ruim 35 jaar een grote naam op gebied van parket schuren in de regio. Maar al net zolang beschikt Kawi ook over een ruime collectie raambekleding. Zonwering en privacy waren vaak de belangrijkste redenen bij de aanschaf van gordijnen en jaloezieën.

Maar minstens zo belangrijk in de keuze tegenwoordig is de isolatiewaarde. Kawi biedt kwaliteitsraambekleding waarmee je in deze dure tijden nog beter de warmte binnen kan houden in je woning. De altijd al populaire plisségordijnen zijn daar uitstekend geschikt voor. Karst ten Klooster van Kawi: “Wij hebben bijvoorbeeld dubbele plisségordijnen met een inwendige aluminium coating. Het zit binnenin, dus daar zie je niets van. Zo kan je met mooie plisségordijnen dus ook besparen in de stookkosten.” Meer weten? Stap binnen bij de winkel aan de Hoogstraat 27 en laat je uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour