26 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Workshop fotografie met smartphone  

Geplaatst op: 18 november 2022

Ina Vrinssen

Fotoclub Positief heeft fotografe Ina Vrinssen uit Zwolle uitgenodigd voor en workshop ‘smartphone fotografie’. De workshop wordt gehouden op dinsdag 29 november in de bibliotheek te Hasselt, aanvang 19.30 uur.

Steeds meer smartphones hebben een mooie camera, alleen hoe gebruik je deze. In de workshop vertelt ze hoe camerafuncties op je smartphone te gebruiken. De leden van Positief is gevraagd alvast een mooie opname van een zonsopkomst of -ondergang te maken.  Ze zal ook vertellen over het gebruik van het fotoverwerkingsprogramma: de app “Snapseed” die op een smartphone is te installeren. 

Op haar website vertelt ze over zichzelf: “Ik ben een echte mensenfotograaf. Goed contact met mijn klanten vind ik erg belangrijk. Niet alleen het eindproduct moet goed zijn, maar mijn klanten moeten de fotoshoot als gezellig en positief ervaren, zich op hun gemak voelen. Vooral voor jonge kinderen is dat heel belangrijk. Dat geeft ook de beste foto’s.” En wie maakt er nou nooit eens kinderfoto’s met een smartphone.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de bibliotheek: en neem je smartphone mee. Van niet-leden wordt een bijdrage van vijf euro in de kosten gevraagd.  

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour