2 december 2023 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Open repetitie bij Hasselts Fanfare

Geplaatst op: 21 november 2022

Hasselts Fanfare opent haar deuren in de week van 29 november tot 2 december. Alle afdelingen van de muziekvereniging houden een open repetitie. Iedereen die wil kan zo laagdrempelig kennismaken hoe het er tijdens een repetitie aan toe gaat in het clubgebouw.

Bij het jeugdorkest kan iedereen op woensdag 30 november tussen 18.30 uur en 19.15 uur komen meeluisteren of zelf musiceren. Het orkest repeteert op dezelfde avond en start om 19.30 uur.

Op dinsdagavond 29 november is het gebouw open om 19.30 uur voor een repetitieavond van de senioren van de drumband. Ervaren muzikanten kunnen zich vooraf opgeven om mee te spelen op hun instrument naar keuze. Voor de jongere muzikanten is er op vrijdagavond 2 december de kans om eens op een trommel te spelen. Er de mogelijkheid voor jongeren van 8 t/m 18 jaar om kennis te maken met onze opstap en jeugddrumband. Kinderen tussen de 8 en 11 jaar kunnen zich opgeven om mee te komen spelen met de opstapgroep van 18.00 tot 18:45 uur. Jongeren tussen de 12 en 18 jaar mogen mee komen doen met onze jeugddrumband van 19.00 tot 20.00 uur.

Wie wil komen spelen kan zich opgeven door een mailtje te sturen naar drumbandhasseltsfanfare@gmail.com onder vermelding van je naam en leeftijd. Locatie: Clubgebouw Fanfare aan de Van Haersoltelaan 11.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour