19 mei 2024 Gebruikers online: 14
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

20.968 euro voorlopig bedrag voor Fleur Bloemen Stichting

Geplaatst op: 19 december 2022

Het eindbedrag van de actie vorig jaar Foto: Zwartewaterlandhelpt.nl

Na de radiomarathon afgelopen week staat de teller van Zwartewaterlandhelpt.nl al op 20.968. Het geldbedrag is voor de Fleur Bloemen Stichting dat de strijd aangaat met pesten. De teller loopt in januari nog op met onder meer een benefietfestival.

Met acties van darters, tennissers, een wandelaar en meer enthousiastelingen is het voorlopige bedrag zaterdag bekend gemaakt. In de tijdelijke studio in Onder de Luifel namen iets voor middernacht de  Anneke Bloemen en Petra Lueb van de Fleur Bloemen Stichting de cheque met het voorlopige bedrag in ontvangst.

Na 65 uur non-stop radio maken konden de vrijwilligers van Zwartewaterland Helpt opgelucht ademen halen. De 14e editie zat er op. “Een prachtig bedrag voor een bijzonder doel. Na twee jaar wachten konden we eindelijk ons steentje bijdragen in de strijd tegen pesten. De afgelopen dagen hebben we ons best gedaan om de Fleur Bloemen Stichting en waar zij voor staan zoveel mogelijk bekendheid te geven. En natuurlijk om hun zoveel mogelijk financieel te steunen”, aldus de organisatie.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour