25 april 2024 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Fluitend het nieuwe jaar beginnen bij De Woudklank

Geplaatst op: 2 januari 2023

Archieffoto

De Hasselter blokfluitgroep De Woudklank houdt zaterdag 7 januari een ‘open-les-ochtend’ in het gebouw van Irene aan de Eikenlaan 21. Dan zijn er lessen om bij te wonen van 9.00 tot 11.30 uur. Elke heel en half uur is er wisseling met moment om aan te sluiten.

Iedereen is welkom die het ook leuk lijkt om dit nieuwe jaar te starten met blokfluit leren spelen. 14 januari kan al gestart worden begonnen met lessen. Deelnemers moeten wel kunnen lezen en in bezit zijn van een blokfluit met dubbele boring. De lessen worden gegeven door Merel ten Klooster en Jenine Kompanje in kleine groepjes. De lessen duren een half uur en zijn altijd op zaterdagochtenden in het Irene-gebouw. Opgave voor de lessen kan tot en met maandag 9 januari via woudklankenhasselt@gmail.com. Via hetzelfde mailadres kan ook informatie worden opgevraagd.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour