25 april 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gratis hardloopclinic voor komende Koningsloop

Geplaatst op: 21 januari 2023

Komende Koningsdag wordt de vierde Koningsloop gehouden in Hasselt. Speciaal voor beginners biedt Trainingsgroep het Zwartewater ook dit jaar weer de mogelijkheid aan beginnende hardlopers om zich via een hardloopclinic klaar te stomen voor de 5 of 10 km-wedstrijd.

De clinic gaat van start op woensdag 1 februari. In 12 weken tijd wordt gezorgd dat deelnemers goed voorbereid aan de start van de koningsloop kunnen staan. De clinic bestaat uit één groepstraining op de woensdagavond en daarnaast worden er in het trainingsschema twee trainingen aangeboden die op eigen initiatief kunnen worden gedaan.

De trainingen worden begeleid door ervaren trainers. Het schema wordt gemaakt door Henk Smalbrugge, de plaatselijke hardlooptopper, die jarenlange ervaring heeft met het maken van trainingsschema’s.

De groepstraining start vanaf 1 februari elke woensdagavond om 19.15 vanaf Molen De Zwaluw. Deelname aan de clinic is gratis en opgeven kan via een email naar lopen@trainingsgroephetzwartewater.nl. Bij een minimaal aantal van vijf aanmeldingen gaat de clinic definitief door.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour