7 mei 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vrienden van de kroeg vieren ’20 jaar Ad’Vundum’

Geplaatst op: 3 februari 2023

Vijf jaar geleden was het een mooie verrassing voor kroegbaas Dunja de Bruin. Vijf van haar gasten gaven hulde aan het 15-jarig bestaan van haar café Ad’Vundum. Nu zijn Arjan Luten, Ivo van Steenselen, Thobias Mijnheer, Leroy Soer en Sebas de Lange opnieuw om tafel gegaan om een feestje te houden voor Dunja. Want ook 20 jaar Ad’Vundum moet gevierd worden vinden de mannen. 25 maart aanstaande is het feest -natuurlijk in Ad’Vundum-  en de aanvang is 21.00 uur.

Het kwintet hield het feestje eerder in het kader van de lopende barcompetitie. Als collectief onder de naam The Daddy’s 2.0 doen ze het feestje nog eens over. De meesten van de organisators stonden ooit ook zelf bij Ad’Vundum biertjes te tappen achter de toog. De invulling van de avond is nog een complete verrassing, ook voor Dunja.

5 jaar geleden was de situatie nog heel anders voor de cafébaas. Toen nog in haar kleine kroeg aan De Markt, en voor de lastige coronaperiode. Toch maakte ze juist in die fase de sprong naar de voormalige Herderin, en ontstonden grote plannen waarover op deze nieuwssite veel is geschreven.

Lees hier het verhaal van vijf jaar geleden, rondom het 15-jarig bestaan.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour