6 mei 2024 Gebruikers online: 32
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia morst punten tegen hekkensluiter

Geplaatst op: 4 februari 2023

Foto: Jan Bruins

Olympia 1 kwam zaterdagmiddag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen hekkensluiter Avereest. Door het puntverlies is de ploeg van Hans Roeland gezakt naar de tiende positie. Dat was vaak nog een veilige plek, maar betekent, vanwege de aanstaande KNVB-herschikking, dit seizoen nacompetitie spelen. Tegelijk hoeft er maar iets te gebeuren komende weken en Olympia staat ook zo weer in de sub-top, vanwege een grote samengeklonterde middenmoot.

Zaterdag drong Olympia veel aan. Brian Snijder lobde eerst nog naast maar opende kort voor rust toch de score. Beide ploegen waren nog maar koud uit de kleedkamer of Avereest kreeg een uitgelezen mogelijkheid voor de gelijkmaker. Valery Leusink maakte een onnodige overtreding, en Avereest benutte de toegewezen strafschop. Kansen bleven daarna komen voor beide ploegen. Daarnaast appelleerden de Hasselters verschillende keren voor hands binnen de zestien. Maar de scheidsrechter zag het toch steeds anders.

Volgende week staat de ‘burenruzie’ met Rouveen op het programma. Wint Olympia net als eerder dit seizoen opnieuw van die andere groenwitten, dan staat het maar een punt achter op Rouveen dat nu vijfde staat.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour