29 april 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Opnieuw veel medailles voor acrogymnasten SV Hasselt

Geplaatst op: 6 februari 2023

Vijf acro-teams van SV Hasselt lieten zaterdag mooie oefeningen zien tijdens een plaatsingswedstrijd in het Achterhoekse Groenlo. Het D-senioren trio bestaande uit Lisanne van der Steege, Chantal Harink en Jeslin van den Belt liet tijdens hun oefening een mooie hoge salto voorover zien. Met een puntentotaal van 21.680 mochten zij het erepodium betreden voor een gouden medaille.

In dezelfde categorie kwam ook het trio bestaande uit Joanne Mijnheer, Sanne van Herk en Marit Mudde in actie. Met een mooie hoge artistieke score van 7,500 voor de dans mochten zij het brons in ontvangst nemen. Het E-juniorenduo bestaande uit Luna Visscher en Felien Douma was uit op een persoonlijke verbetering van hun oefening ten opzichte van de vorige wedstrijd. Die kwam er met veel succes. Door technisch erg goed uitgevoerde elementen straalden ze op de vloer en kregen zij met een puntentotaal van 22.350 een prachtige zilveren medaille omgehangen.

De twee E-jeugd trio’s van S.V.Hasselt kwamen ook deze wedstrijd weer in actie. Het trio bestaande uit Femke van Herk, Joan Mudde en Julia Penris mocht na een mooie oefening het brons in ontvangst nemen. Het trio bestaande uit Naemi Buit, Vera Dikken en Leyla Swaep liet een swingende oefening zien met een mexicaans tintje waarmee ze hun persoonlijke score verbeterd hebben ten opzichte van de vorige wedstrijd.

Een erg geslaagde dag voor de gymnasten van de acrogymvereniging. Op 11 februari komen de andere twee teams van SV Hasselt weer in actie op de plaatsingswedstrijd in Warnsveld.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour