15 mei 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Majorettes pakken prijzen bij eerste wedstrijd van het seizoen

Geplaatst op: 3 april 2023

De jonge majorettes van Next Generation Hasselt waren zaterdag in het Groningse Musselkanaal voor de eerste wedstrijd van dit seizoen. Met een mooi aantal medailles keerde de vereniging weer huiswaarts.

In Musselkanaal presenteerd Next Generation zich met een A en B-team, een solo- en een duo-optreden. Het A-team (meiden van 9-12) deed hun routine op het nummer ‘I’m better dancing’ dit wedstrijdseizoen voor het eerst. Hun routine werd goed ontvangen door de jury en beloond met de eerste plaats. Het B-team (meiden van 6-9) deed hun routine op een Elsa-medley. Het was de eerste wedstrijd van deze meiden en ook kregen de eerste prijs.

Ook Maartje Heldoorn met een solo optreden en Puck Huisman en Lynn Domine met een duo optreden leverden een mooie routine af, eveneens goed voor goud. Helaas viel trainster Janet Boschman niet in de prijzen.

Wie nu nieuwsgierig is geworden naar de routines? Wees welkom 15 april tussen 14.00 en 16.00 op de camperparking. Tijdens de opening van het culturele seizoen laten de majorettes daar alle routines zien. Het A-team moet het dan wel zonder Lisa v/d Berg en Noa Steenbergen doen. Dit tweetal heeft zich in januari via het NK geplaatst voor de Champions Trophy in Waalwijk. Een heuse wedstrijd tussen Nederland en België.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour