13 juni 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Samenzang Grote Kerk van Christenen voor Israël

Geplaatst op: 4 april 2023

In de Grote Kerk is 15 april een avond van Christenen voor Israël. Het koor van wel 350 zangers staat deze avond onder leiding van de bekende dirigent Martin Zonnenberg. Aan deze avond werken verder de organist Peter Wildeman, violiste Laura van der Stoep en fluitiste Marjolein de Wit mee.

Ook zingt het Hollands Mannen Ensemble (HME) onder leiding van dirigent Joost van Belzen. Beide dirigenten begeleiden om beurten de koren op de vleugel. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Christenen voor Israël. De toegang is gratis en de avond begint om 19.30 uur (deuren open om 19.00 uur). Aanmelden voor deze avond kan vooraf via www.christenenvoorisrael.nl/zingenvoorisrael. Op deze avond is ook veel ruimte voor samenzang en ds. C. van Velzen spreekt deze avond.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour