4 mei 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Strijdend Olympia’28 beleeft ‘Super Saturday’

Geplaatst op: 22 april 2023

Foto: Martien Wursten

Op sportpark ’t Hoenbroeck was het zaterdag Super Saturday met veel live muziek, sfeer en volle kantine. Met de teamprestatie van de hoofdmacht komt de titel van deze zaterdag helemaal tot zijn recht. Met knappe goals en tegenhouden onder druk heeft Olympia 1 de bezoekers van Hattem verslagen. Daarmee hebben de Olympianen een belangrijke slag geslagen in de strijd tegen nacompetitie.

Bijzonder, want de ploeg van Hans Roeland kwam lang niet altijd aan voetballen toe tegen een Hattem dat lang de bovenliggende partij was. Toch kwamen de Hasselters op een prettige voorsprong rond het eerste half uur. Brian Snijder opende de score met een mooi geplaatst schot, afgevuurd van buiten het zestien metergebied. Kort daarna kwam Koen Holthof als winnaar uit een scrimmage waarna hij bekeken de bal binnenschoof.

Opvallende speler aan Olympia-zijde was deze wedstrijd Lars Bartelds. De middenvelder die regelmatig kampt met blessureleed, speelde een ijzersterke wedstrijd en had een belangrijk aandeel in de winst.
Bartelds streed met zijn teamgenoten keihard voor de punten, waarin het vooral tegenhouden was. Hattem scoorde tien minuten voor tijd, waarna het helemaal spannend werd. Toch hield de Olympia-formatie stand, en was Super Saturday écht een feit.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour