25 april 2024 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vakantieganger schrikt zich wild van brommerrijden

Geplaatst op: 27 april 2023

Een vermoedelijk Britse toeriste heeft vannacht geen oog dicht gedaan tijdens haar vakantie in Belt Schutsloot. De vrouw laat via een recensie op Google Reviews weten dat ze anderen aanraadt ‘dit ten koste van alles te vermijden’.

“De brommerraces begonnen om 15:00 uur en zijn om 01:00 uur nog altijd gaande”, concludeert de toeriste die op een camping verbleef. “De politie is niet ge├»nteresseerd, het klink enorm luidruchtig”, aldus de recensie die ze midden in de nacht openbaarde op het internet.

Net als in veel andere dorpen in de omgeving werd vannacht het jaarlijkse brommerrijden gehouden. Jongeren rijden met bewerkte uitlaat op hun brommer om iedereen wakker te houden tijdens Koningsdag.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Contour