23 juli 2024 Gebruikers online: 32
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia wint niet maar wordt gespaard door concurrenten

Geplaatst op: 13 mei 2023

Foto: Wim Poelhekken

Olympia’28 kon zaterdag met winst het verblijf in de derde klasse verlengen. Maar helaas voor de club van groen wit, bracht het matig spel op de mat en moest het genoegen nemen met een puntje tegen Lutten. Maar omdat de concurrentie op andere velden het ook liet liggen, zijn de vooruitzichten nog steeds prima.

Volgende week kan het -zonder zelf in actie te komen- alsnog in veilige haven komen. Zo niet, dan heeft Olympia op de laatste speeldag het nog in eigen hand tegen Dieze-West. De voormalig koploper is het momenteel volledig kwijt, dus punten pakken in Zwolle lijkt goed haalbaar.

Het spel van Olympia was deze zaterdag niet goed genoeg voor een verdiende zege. De Olympianen kregen de voorsprong na een dik kwartier in de schoot geworpen. Arjan Bruins bracht een bal voor de pot, die via een Lutten-speler achter de eigen keeper verdween. Die voorsprong was van korte duur. Keeper Dorland stompte een voorzet van Lutten weg, maar de bal kwam alsnog bij een tegenstander die doel trof.

In de tweede helft ging het spel heen en weer, en kregen beide teams kansen voor een tweede treffer. Maar de vorm ontbrak, en de hitte leek ook veel spelers te bevangen. 1-1 bleef zodoende ongewijzigd op het scorebord staan.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour