23 juli 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Banenmarkt voor werkzoekenden

Geplaatst op: 17 mei 2023

In heel veel sectoren is heel veel werk. De vraag naar mensen die van aanpakken weten en de handen uit de mouwen willen steken is enorm. Er zijn veel vacatures waarvoor geen specifieke opleiding of ervaring wordt gevraagd.

Daarom organiseert Werkgeversservicepunt Regio Zwolle, waarvan de gemeente Zwartewaterland onderdeel is, twee banenmarkten waar vooral ‘instapbanen’ (met eventuele doorgroeimogelijkheden) worden gepresenteerd. Waar werkgevers uit diverse branches met actuele vacatures aanwezig zijn en met werkzoekenden in gesprek gaan over wat ze elkaar kunnen bieden.

Op woensdag 24 mei 2023 zijn werkzoekenden van harte welkom om werkgevers ’t hemd van ’t lijf te vragen. Er zijn ook medewerkers van gemeenten, UWV, Leerwerkloket en Groei Vooruit aanwezig, bij wie men met vragen terecht kan. Aanmelden hoeft niet.

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle is een samenwerkingsverband van UWV en de gemeente Zwartewaterland en 14 andere regiogemeenten. Het Werkgeversservicepunt organiseert geregeld banenmarkten in de regio.

Datum Woensdag 24 mei 2023
Locatie Ontvangsthal UWV, Hanzelaan 180, 8017 JG Zwolle
Tijdstip 10.00-12.00 uur: Banenmarkt voor Transport & Logistiek, Techniek, Groen, Bouw
14.00-16.00 uur: Banenmarkt voor Horeca, Detailhandel, Schoonmaak

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour