17 mei 2024 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Topprestaties van Next Generation bij KNMO-wedstrijd Vroomshoop

Geplaatst op: 12 juni 2023

Het majoretteteam Next Generation reisdeĀ zaterdag vol enthousiasme af naar Vroomshoop om deel te nemen aan de KNMO-wedstrijd. Het was een dag vol spanning en hitte, maar het harde werk en de toewijding van het team werden beloond met prachtige resultaten.

Team A en het duo Puck Huisman en Lynn Domine keerden met trots naar huis terug met een welverdiende derde plaats. Ook het duo Daisy Aarten en Jael Breman, dat voor het eerst als duo deelnam, behaalde een mooie derde plek.

Voor het B-team was het een erg spannende dag, vooral omdat een aantal meiden voor de eerste keer meededen aan de wedstrijd. Desondanks hebben ze allemaal geweldige prestaties geleverd en mogen ze trots zijn op hun optredens.

Op woensdag is er tijdens de buitenspeelmiddag in de Willem Egbertstraat (van 14.00 tot 17.00 uur) een demonstratie te zien van de meiden. Wie het leuk vindt om eens te ervaren hoe het is om bij de majorettes te zijn, kan woensdag deelnemen aan een workshop en het zelf uitproberen. Voor het komende wedstrijdseizoen zijn bovendien nog twee plekjes beschikbaar voor meisjes tot 9 jaar.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour