17 mei 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Badmintonners sluiten seizoen af met jaarlijks beachtoernooi

Geplaatst op: 3 juli 2023

Badminton Allotria hield afgelopen vorige week het jaarlijks beachtoernooi in de sporthal. Dit is het afsluitende toernooi voor de zomerstop. Met ruim veertig leden en introducees werd er fanatiek gestreden voor de winst. Onder het genot van een drankje en bittergarnituur zijn de prijzen uitgedeeld. Al met al beleefde de vereniging een gezellige avond.

Ook was er een moment om afscheid te nemen van onze jeugdtrainer Perry. Perry heeft een aantal jaar met plezier de jeugd training gegeven. Toch is er een moment van komen en gaan. Perry gaat weer training geven binnen zijn eigen club Trefzeker in Dalfsen. Hij werd bedankt voor zijn inzet en veel succes gewenst.

Ook nam de club afscheid van topspeelster, bestuurslid en aanspreekpunt voor de jeugd, Inge. Inge gaat na jaren lid te zijn geweest, haar ambities achterna bij ZBC Zwolle. Hier kan zij verder groeien in een hoger niveau. “Een uitdaging waarin ze heel erg veel zin heeft en die haar van harte is gegund. Inge, bedankt voor je inzet en we wensen ook jou een hele sportieve toekomst”, aldus Yvonne Kisjes-Boerhof namens Allotria.

Allotria traint elke woensdagavond van 19:30 uur tot 22:00 uur. Wie het leuk lijkt om een keer te kijken en mee te spelen, is van harte uitgenodigd.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour