2 mei 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Themadag MAF in de Grote Kerk

Geplaatst op: 18 juli 2023

Vanuit het hele land komen mensen op zaterdag 22 juli naar de Grote Kerk. Daar is een dag boordevol activiteiten voor jong en oud, het thema van deze dag is ‘Zingend op reis’. Dat wordt georganiseerd door de christelijke zendingsorganisatie Mission Aviation Fellowship (MAF).

“De reis van een pilotengezin, een reis in de Hanzetijd, het pad van de schelp, maar ten diepste gaat het over onze levensweg”, schrijft de organisatie in een persbericht. In de Grote Kerk is een middagconcert (om 16.00 uur) met veel samenzang onder leiding van Harm Hoeve, met Noortje van Middelkoop als fluitist en als dirigent. In de avond kan het befaamde Knolorgel wederom beluisterd worden tijdens een orgelconcert van Harm Hoeve (om 20.00 uur). Tijdens het middagconcert is de collecte bestemd voor MAF.

Onder leiding van een gids kan de bezinningsroute gelopen worden. Op het kerkplein staat een informatiestand van MAF en van lokale ondernemers. Verder kunnen in Hasselt de monumenten en de winkels bezocht worden en worden er boottochten georganiseerd. De kalkovens en de Hanze-tentoonstelling in het Oude Stadhuis zijn te bezoeken. Om 12.30 uur start het evenement met een broodmaaltijd in de regenboog te Hasselt. Meer info of kaarten zijn te boeken via https://consolonl.nl/concert/zingend-op-reis-actiedag-maf/

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour