17 mei 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Opnieuw boottocht voor inwoners met dementie

Geplaatst op: 15 augustus 2023

Wereld Alzheimer Dag wordt dit jaar gehouden op 21 september. Voor Zwartewaterlanders met dementie en hun mantelzorgers is er dan een boottocht. Opgeven kan vanaf nu tot 12 september. De kosten zijn 5 euro per persoon, inclusief lunch.

Vorig jaar was er ook al een boottocht voor inwoners met dementie en hun mantelzorgers. Dit was een groot succes en dat wordt nu dus herhaald. De boottocht op de Castillo wordt georganiseerd door de gemeente en Steunpunt Mantelzorg. De Castillo is een rolstoeltoegankelijk passagiersschip. Kijk voor meer info op www.kiersrondvaarten.nl.

De kosten zijn 5 euro per persoon voor de lunch, inclusief drinken. De start is met koffie en thee. Overige consumpties worden contant afgerekend. Opgeven kan via l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955.

Gezond en Gelukkig Zwartewaterland

De gemeente en 50 maatschappelijke organisaties stimuleren een Gezond en Gelukkig Zwartewaterland voor alle inwoners. Dit betekent óók dat iedereen zoveel mogelijk meedoet in de samenleving. Ook mensen met dementie. Uw zorg voor uw dierbare vraagt veel van u. De gemeente Zwartewaterland waardeert uw inzet en biedt samen met andere organisatiesondersteuning. Kijk voor meer info op www.zwartewaterland.nl/mantelzorg

Afvaart

Donderdag 21 september Hasselt
Locatie: Grintwal, bij parkeerplaats/camperplaats
Inchecken: vanaf 9.45 uur
Vertrek: om 10.30 uur
Terugkomst: 17.30 uur
Kosten: 5 euro per persoon, inclusief lunch.
Opgeven: l.ruitenberg@ijsselheem.nl, 06-13014955

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour