29 april 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Tango-avond SCAB groot succes

Geplaatst op: 11 september 2023

Het SCAB-seizoen startte zaterdagavond met een tango-avond in de feestzaal van Ad’Vundum. In de prachtig versierde zaal kon het publiek genieten van de klanken van het tango-orkest Milonga uit Zwolle, met leden uit Hasselt. Onder leiding van de dirigent Hans Schuppen hadden zij met succes verschillende tango’s ingestudeerd
van Malando tot Piazzolla.

Het professionele danspaar Dennis en Manon liet zien hoe de tango moest worden gedanst; het kampioenspaar deed dit met verve. Behalve van Milonga kon men ook genieten van het optreden van het duo Sempre Ensieme bestaande uit sopraan Anneloes Kriek en accordeonist llse Kok. Hun repertoire paste uitstekend bij de tangoavond en het lied Yo Sov Maria kreeg een ovationeel applaus.

SCAB is Ketje van Blokland en Anke Koetsier dankbaar voor de aankleding van de zaal en De Kievitsbloem en de Hubo voor de sponsoring. De prachtige zaal van Ad’Vundum leent zich uitstekend voor een dergelijke (dans) avond, SCAB- bestuur en werkgroep kijken dan ook met tevredenheid terug op de start van het seizoen en hopen dat het uitnodigt tot het bezoeken van onze andere activiteiten, zie hiervoor de website: scabhasselt.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour