28 april 2024 Gebruikers online: 14
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Musicalgroep Hasselt start nieuwe productie

Geplaatst op: 20 september 2023

De Musicalgroep Hasselt is aan de slag met het schrijven van een nieuwe productie. Dit na uitvoering in mei 2023 van de eerste eigen geschreven musical Onamé in de botenloods van de familie Boessenkool.

De schrijversgroep, bestaande uit Ietje Pouw, Henk van Veldhuizen en Carla Aalbers, ontving veel lof en de ervaring smaakte naar meer. Daarom besloot de groep aan de slag te gaan met het schrijven van een nieuwe productie met als voorlopige werktitel ‘Hasselt aan zee’. In dit nieuwe stuk zoomen de schrijvers in op het probleem van de stijging van de zeespiegel, die tot gevolg zou kunnen hebben dat Hasselt aan zee komt te liggen, wat mogelijkheden biedt tot bijvoorbeeld de bouw van een strandpaviljoen. Maar op de beoogde plaats voor het strandpaviljoen staat een prachtig voedselbos; dat kan toch niet wijken? De strijd hierover splijt de hechte gemeenschap van het stadje Hasselt en leidt zelfs tot familieruzies. Blijven die ruzies de boventoon voeren of komen de inwoners van de stad tot het inzicht dat de ingewikkelde problematiek alleen maar opgelost kan worden als de handen in elkaar geslagen worden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de inhoud van het stuk of lijkt het je leuk om deel uit te maken van de spelersgroep. Kom dan eens vrijblijvend mee repeteren onder de bezielende leiding van Harrie Poulssen en Carla Aalbers. De musicalgroep oefent elke donderdagavond van 19.30 – 21.00 uur in het Teeuwland. Voel je welkom.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour