14 mei 2024 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Liedjes uit familiemusical Vertel Verhalen in de bieb

Geplaatst op: 2 oktober 2023

In de bibliotheek kan jong en oud op zaterdag 14 oktober 2023 genieten van de leukste liedjes uit de familiemusical Vertel Verhalen. Deze liedjes worden om 14.00, 14.30, 15.00 en 15.30 uur ten gehore gebracht door de selectieklassen musical van Quintus uit Kampen.

In deze familiemusical woont de 12-jarige Sterre met haar opa aan de rand van het bos. Als haar enige boek letterlijk is stukgelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel van Graaf Stanislav. Daar – achter de juiste deur – wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter de andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Voor iedereen

Wie wil komen kijken en luisteren, is van harte welkom in de Bibliotheek Hasselt. Lid of geen lid, jong of oud, voor echt alle inwoners van de gemeente Zwartewaterland is dit gratis optreden zeker de moeite waard. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Kinderboekenweek

Het optreden van Quintus valt in de Kinderboekenweek, dit jaar van 4 tot 15 oktober 2023. In deze periode is er in alle vestigingen van de Bibliotheek Zwartewaterland een speurtocht voor kinderen tot 8 jaar en een speurtocht voor kinderen van 8 jaar en ouder uitgezet. Ontdek al speurend naar de leukste weetjes een wereld vol verhalen en krijg een doe-boekje als beloning. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour