29 februari 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselts Fanfare benoemt echtpaar De Jonge tot ereleden

Geplaatst op: 16 oktober 2023

Foto's: Gerrald Beens

Henk en Jannie de Jonge kregen zaterdagavond een dubbele verrassing. Naast een een serenade van muzikanten van Hasselts Fanfare vanwege hun 50 jarig-huwelijk, ontvingen beide ook een speciale oorkonde. Omdat zij beiden zoveel voor de muziekvereniging betekenen zijn ze benoemd tot ereleden.

Henk heeft zich als slagwerker in het A-orkest en als tamboer bij de drumband jarenlang verdienstelijk gemaakt voor de vereniging. Ook heeft hij met enthousiasme een belangrijke rol vervuld binnen de evenementencommissie en wist hij door zijn voorbereiding en begeleiding talloze verenigingsactiviteiten tot een succes te maken. Zijn vrouw Jannie hield jarenlang de bar en keuken van het vereningsgebouw draaiende. Ook haar tomeloze inzet in het uniformcomité en ondersteuning bij tal van andere activiteiten worden door alle leden geroemd.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour