27 mei 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Inspiratielezing over Tienerbrein voor ouders met kinderen van 8 tot 20 jaar

Geplaatst op: 27 oktober 2023

Jelle Jolles

Neuropsycholoog Jelle Jolles houdt op 7 november in het gemeentehuis een inspiratielezing over het tienerbrein. Hij vertelt dan over wat er in het hoofd van tieners omgaat en hoe je hier als ouders mee kunt omgaan. De lezing is voor ouders met kinderen van 8 tot 20 jaar, belangstellenden en professionals.

De opvoeding van kinderen stopt niet als zij de volwassen leeftijd bereiken. Jongeren zijn veel langer ‘werk in uitvoering’. Zij leren plannen, kiezen, beslissen en consequenties overzien tot ver na het 20ste jaar. En daar hebben zij de steun van ouders bij nodig. De neuropsycholoog laat zien hoe je als ouders de juiste voorwaarden kunt scheppen om je kind van 8 jaar tot ver na de volwassen leeftijd te begeleiden.

Gezond en Gelukkig Zwartewaterland

De avond wordt georganiseerd door de gemeente Zwartewaterland. De gemeente en 50 organisaties zetten zich in voor een Gezond en Gelukkig Zwartewaterland. Dit betekent ook dat kinderen veilig opgroeien en met voldoende kansen om zich te ontwikkelen. Kijk voor meer info op www.zwartewaterland.nl/gezondengelukkig.

Inspiratielezing Tienerbrein
Dinsdag 7 november
19.00 tot 21.00 uur
Gemeentehuis te Hasselt
Aanmelden via https://bit.ly/45lA7iG

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour