23 juli 2024 Gebruikers online: 41
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

SGP-Kandidaat Slingerland blij met steun aan Joodse kinderen

Geplaatst op: 16 november 2023

(Adv.) Donderdagmiddag heeft kandidaat-Kamerlid Maarten Slingerland (SGP) meer dan honderd kaarten in ontvangst genomen. Kinderen van de Eben-Haezër- en Rehobothschool hebben gehoor gegeven aan de oproep van SGP-lijsttrekker Chris Stoffer om de kinderen van de Joodse basisschool het Cheider in Amsterdam een hart onder de riem te steken.

“Het is geweldig om te zien hoe de basisschoolkinderen met veel enthousiasme zich ingezet hebben”, aldus Slingerland, de Zwartewaterlandse SGP-kandidaat voor de komende verkiezingen.

Sinds de aanslag van 7 oktober jl. neemt helaas wereldwijd het aantal meldingen van antisemitisme sterk toe. Ook in Nederland ervaren Joodse basisschoolkinderen dagelijks bedreigingen of worden op straat nageroepen. Inmiddels hebben de drie Joodse scholen in ons land te maken met strenge beveiligingsmaatregelen. Dit heeft een sterke weerslag op het welzijn van de kinderen. Maarten Slingerland is blij met deze steun: “Deze kinderen verdienen onze steun en bescherming in deze moeilijke tijd.” De kaarten worden door de SGP jongeren bezorgd bij het Cheider in Amsterdam.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Contour