4 mei 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Holland Verzekerd centraal in Hasselt; midden in de samenleving

Geplaatst op: 12 december 2023

(Adv.) Deze maand is het een jaar geleden dat Holland Verzekerd naar de Hasselter binnenstad verhuisde. Frank Volkers en Mark van Dijk wilden beter bereikbaar zijn voor hun klanten. Daarom verhuisde Holland Verzekerd vanuit hun kantoor op het bedrijventerrein naar de Hoogstraat. Na een jaar op de huidige stek heeft het precies gebracht wat Mark en Frank vooraf hadden gehoopt. “We merkten het direct; we krijgen veel meer inloop. Zowel van nieuwe als vaste klanten die met een vraagje zitten”, vertelt Mark.

Holland Verzekerd bestaat al sinds 2010 en is na meerdere locaties op deze mooie locatie beland in het centrum. De plek, waar onder meer het postkantoor was gevestigd, is omgevormd tot een modern kantoor waar Frank en Mark, samen met collega Tessa, ook prettig hun klanten kunnen ontvangen voor adviezen voor hypotheken, verzekeringen en pensioenen. “De verhuizing sluit goed aan bij onze inzet voor betere service en onze proactieve benadering.” Mark en Frank kozen van meet af aan voor een heel persoonlijke werkwijze: “Wij zijn via allerlei kanalen bereikbaar, ook ’s avonds. En we bezoeken mensen ook zonder probleem thuis in de avonduren. Bovendien denken we actief mee met onze klanten. We wachten niet af, maar brengen hen tijdig op de hoogte als iets kan worden verbeterd in het pakket.”

Holland Verzekerd staat ook voor transparantie. Mark: “Klanten kunnen via onze relatieviewer (mijnfixfin) gebruiksvriendelijk hypotheken en verzekeringen beheren.” Holland Verzekerd onderscheidt zich doordat er geen provisie wordt doorgerekend. Ook verschaffen zij helder inzicht in hun verdienmodel.

Holland Verzekerd heeft een groot deel van haar klanten in Hasselt wonen. Geboren en getogen Hasselters Mark en Frank zijn heel blij met het vertrouwen dat zij krijgen vanuit de samenleving. Daarom willen zij ook structureel iets teruggeven aan de gemeenschap met het ondersteunen van evenementen en verenigingen. Zo is Holland Verzekerd sinds vorig jaar de hoofdsponsor van de HV Dweildag en het Holland Verzekerd voetbaltoernooi van Olympia’28. Het duo toont daarmee haar maatschappelijke betrokkenheid met de keuze om een deel van de winst terug te geven aan de lokale samenleving.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour