Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia richt zich op maar beleeft sneu einde eerste seizoenshelft

Geplaatst op: 16 december 2023

Dubbele gevoelens bij Olympia’28 zaterdag. De ploeg kwam zaterdag met veel beter spel voor de dag in vergelijking met vorige week thuis tegen Creil-Bant. Het team van trainer Edwin Duim toonde zich een lastig te nemen horde in Steenwijk voor de plaatselijke VV. Een paar minuten voor tijd stonden de Hasselters nog op 1-2 voorsprong, maar moesten toch twee tegentreffers incasseren waardoor Olympia ook aan deze wedstrijd geen punten overhield.

Olympia 1 maakte vlak voor rust -altijd op een fijn moment- de openingstreffer door een goal van Wouter Linde. Steenwijk kwam met een klein uur spelen op gelijke hoogte. Thijmen van den Berg nam de 1-2 voor zijn rekening. Dat bleek helaas niet voldoende met de twee tegentreffers in de laatste fase van de wedstrijd.

Door de nederlaag neemt Olympia de tiende positie in op de ranglijst met een teleurstellend aantal van negen punten.