20 mei 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Juniorenband en Irene Inclusief geven feestelijk kerstconcert

Geplaatst op: 19 december 2023

Foto: Esther Koert

Talenten van de Irene Juniorenband en Irene Inclusief hebben hun muzikale kunsten samengebracht tijdens een goedbezocht kerstconcert zaterdag in de Ichthuskerk.

Het concert bracht jong en oud op de been, variërend van families tot muziekliefhebbers en lokale bewoners die samenkwamen om de muzikale avond bij te wonen.
Nadat Voorzitster Antoinet Hofstede de avond had geopend ging het kerstfeest direct van start met de klanken van Irene Inclusief. Deze club enthousiaste leden met een verstandelijke beperking speelt nu een goed jaar samen sinds 2022.

De Juniorenband, bestaande uit jonge getalenteerde muzikanten brachten, onder leiding van dirigent traditionele kerstliederen maar ook eigentijdse en swingende nummers. Het  concert werd afgesloten met een luid applaus van het publiek. De leden kijken dan ook allemaal terug op een prachtige avond.

Zaterdag 23 december geven de marching en stageband van Irene een concert in de Grote Kerk. Daarbij krijgen zij medewerking van Chr. Genemuider Mannenkoor Stereo en organist Cor-Katja Ploeg-Vinogradskaya. Dit belooft een avond te worden met bekende liederen over de komst van Jezus op de aarde.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour