16 mei 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Volle editie Oliebollenloop Hasselt weer groot succes

Geplaatst op: 30 december 2023

Foto's: Gerrit Slurink, dronefoto: Arjan Pleijsier

Op de laatste zaterdag van het jaar werd traditiegetrouw de Oliebollenloop Hasselt gelopen. Net als vorig jaar was ook deze editie van de Oliebollenloop met 300 deelnemers weer vol. De hardlopers die wel een startnummer konden bemachtigen, hebben vandaag onder prima weersomstandigheden hun laatste wedstrijd van het jaar gelopen in de mooie omgeving van de Oldematen.

Kids Runs

Het eerste startsein klonk voor de Slomp en de Graaf run voor kinderen tot en met 8 jaar. Onder luid gejuich liepen bijna 40 kinderen een parcours van 1 kilometer. Jona Jansen was de snelste bij deze run. Bij de Kontento Kids run gingen kinderen van 9 tot en met 12 jaar op een parcours van 1,5 kilometer de uitdaging aan. Hierbij was er een spannende strijd tussen Brian Pastoor en Luuk Jansen. Uiteindelijk was Luuk net iets sneller.

4 Engelse Mijl

Bij de Snijder Hasselt 4 Engelse Mijl stonden 133 deelnemers aan de start. Wilbert Jansen en Vincent Buitenhuis streden bij de mannen om de titel, waarbij Wilbert uiteindelijk als eerste over de finish kwam. Bij de vrouwen liet Vera Paarhuis haar klasse zien door ruim als eerste te finishen.

8 Engelse Mijl 

Het laatste startsein klonk voor de Bakker Blom 8 Engelse Mijl. Johan Bloemert kwam bij de mannen als eerste van de 87 deelnemers over de finish. Bij de vrouwen was Mariëlle Super-Eikenaar de snelste.

Geslaagde Oliebollenloop

Na afloop konden alle deelnemers nagenieten van een lekkere oliebol met warme chocolademelk in de unieke sfeer van de Veldschuur. Zie  Uitslagenlijst Oliebollenloop – Uitslagen.nl  en voor foto’s en video’s www.oliebollenloophasselt.nl

 

 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour