15 mei 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hoge opkomst bij eerste editie Oudejaarstoernooi

Geplaatst op: 3 januari 2024

Foto's: Erik Schotkamp, team Where are you now

Het Jong! Zwartewaterland Oudejaarstoernooi 2023, georganiseerd door het jongerenwerk, was een succes. De opkomst was hoog en dat leidde tot mooie sportieve hoogtepunten.

Het doel van het toernooi was jongeren samenbrengen, plezier maken, lekker sporten en positief het jaar afsluiten. Dat is gelukt. Er deden 97 jongeren mee, verdeeld over 14 teams. Er waren meer dan 150 supporters, die zorgden voor een bruisende Anna van der Breggen sporthal. De ochtend was gewijd aan de jeugd van 12 tot en met 15 jaar. In de finale stonden ‘Error 404: teamname not found’ uit Hasselt en ‘Badjassen on Top’ uit Genemuiden tegenover elkaar. Een spannende match. Badjassen on Top won uiteindelijk en nam de wisselbeker mee naar huis.

De middag stond in het teken van jongeren van 16 tot en met 21 jaar. ‘Morecamble FC’ en ‘Where are you now?’, beide uit Hasselt, streden in de spannende finale. Where are you now? pakte de eerste plek.

Het Jong! Zwartewaterland Oudejaarstoernooi bood een dag vol sportieve prestaties en verbinding, met teams uit de hele gemeente. Dit met dank aan de buurtsportcoaches en vrijwilligers voor hun inzet. De organisatie kijkt ernaar uit om dit toernooi eind 2024 opnieuw te organiseren. Zo blijven we werken aan verbinding binnen de gemeente.

 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour