20 mei 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Stem voor een Muzikaal Zwartewaterland

Geplaatst op: 11 januari 2024

Een muzikaler Zwartewaterland, Bertine Brinkman ziet het helemaal voor zich en heeft verschillende ideeën gebundels in haar voorstel dat een van de elf geselecteerde ‘gouden plannen’ is voor de Hasselter stemronde van Verrijk je Wijk.  Iedereen kan op drie van deze elf plannen een stem uitbrengen via http://www.zwartewaterland.nl/verrijk-je-wijk

Een lezing van de bekende neuropsycholoog Erik Scherder over Muziek en het Brein voor ouders, docenten en zorgpersoneel (muziek en dementie). Daarnaast een optreden van het Zwolse jeugdorkest de Vuurvogel, het liefst op een moment dat kinderen vrij zijn/ vakantie hebben en bereikbaar voor alle (muziek)scholen in Zwartewaterland om het muziekonderwijs te stimuleren bij kinderen. Uiteraard zijn naast de kinderen ook volwassenen welkom bij het concert. Dit alles is mogelijk voor een klein bedrag als toegangsprijs mocht dit initiatief uitgekozen worden.
Wellicht kunnen er hier meerdere initiatieven uit voortkomen, bijvoorbeeld kinderen kennis laten maken met verschillende muziekinstrumenten. De Grote Kerk of Ontmoetingskerk zouden geschikte locaties zijn.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour