29 april 2024 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia’28 stelt penningmeester op non-actief

Geplaatst op: 17 februari 2024

Foto Daan Luiting/Olympia'28

Het bestuur van Voetbalvereniging Olympia’28 heeft zijn eigen penningmeester op non-actief gesteld. Het bestuur meldt onjuistheden te hebben aangetroffen in de eigen financiële administratie waarna zij dit besluit namen. De club maakte dit zaterdagochtend bekend aan de eigen leden.

Als gevolg van de schorsing van de penningmeester heeft het Olympia-bestuur een onderzoek ingesteld naar de inhoud en omvang van wat zij aantroffen. “Hierbij zijn gepaste maatregelen genomen en beraden we ons op vervolgstappen”, meldt het bestuur die op dit moment nog niet verder in wil gaan op vragen over eventuele aangifte.

“Dit is een ernstige zaak die onze vereniging zeer raakt. Hoe en in welke mate zal nader moeten blijken. Onze vereniging staat voorop en we zetten alles op alles om het beste belang van v.v. Olympia’28 na te streven.  We willen zo normaal mogelijk door en zo snel mogelijk weer stappen voorwaarts maken als vereniging”, aldus het bestuur dat begrip vraagt aan de eigen leden: “We snappen dat er veel vragen zijn, die hebben wij ook. Wij willen u vragen om vertrouwen en geduld gedurende het verdere onderzoek en vervolgstappen. En willen u verzoeken niet te speculeren tot nadere berichtgeving onzerzijds.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour