29 april 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorbeschouwing Olympia ’28 – MSC

Geplaatst op: 7 maart 2024

Komende zaterdag 9 maart staat de 15e competitieronde op het programma met voor Olympia’28 de thuiswedstrijd tegen MSC. Het is de return van 14 oktober 2023 toen MSC geen spaan heel liet van Olympia’28 en deze met een 7-1 nederlaag op zak naar Hasselt liet vertrekken.

MSC-trainer trainer Guido Wind was na afloop van deze wedstrijd laaiend enthousiast over zijn team: “Wij hebben laten zien dat er vandaag niets te halen viel voor de Hasselters die uiteindelijk blij mochten zijn dat het bij een 7-1 eindstand bleef”. Met de rust keek Olympia’28 al tegen een 5-0 achterstand aan en na 65 minuten 7-0 alvorens Brian Snijder in de 81ste minuut de eer redde. In de lopende competitie is MSC nog steeds ongeslagen en staat op een tweede plaats met 33 punten uit 13 wedstrijden. In theorie is MSC koploper gezien het aantal verliespunten. VHK, dat op een eerste plaats staat, heeft twee wedstrijden meer gespeeld en heeft slechts één punt meer dan MSC.

Zonder een vijftal basiskrachten was MSC afgelopen zaterdag thuis te sterk voor Oudehaske en won vrij simpel met 4-1. Olympia’28 zette de wisselvalligheid van dit jaar door. Na de winst op Ens, verlies tegen Tollebeek en winst bij Oudehaske, liet men zich afgelopen zaterdag weer van een slechte kant zien tegen Sleat. Bij rust keek het team van trainer Edwin Duim tegen een 2-0 achterstand aan alvorens Patrick Reuvekamp in de tweede helft iets terug kon doen. Met nog een paar minuten te spelen werd een speler van Sleat onwel en werd de wedstrijd bij de 2-1 stand gestaakt. Olympia’28 zal later dit seizoen nog voor een paar minuten spelen weer af moeten reizen naar Sloten. De wedstrijd is niet in de stand opgenomen vandaar dat Olympia’28 nog op de 10e plaats staat met 15 punten uit 13 wedstrijden.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour