29 april 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia geeft koploper goed partij, maar verliest

Geplaatst op: 9 maart 2024

Foto: Jan Bruins

MSC uit Meppel was zaterdagmiddag in Hasselt de tegenstander van Olympia 1. Trainer Erwin Duim van de groen-witten vertelt dat door blessures een andere speelwijze werd gehanteerd. “Dit werd met hard werken goed uitgevoerd en hierdoor maakten we het MSC niet gemakkelijk.”

Lange tijd werd er niet gescoord en de Meppelers drongen in de tweede helft steeds meer aan. “Hierdoor creĆ«erden we niet benutte kansen voor Thijmen van den Berg en Lars Bartelds maar gaven verdedigend weinig weg.”

Een kwartier voor tijd leverde een struikelpartij voor MSC een dubieus toegekende strafschop op. Duim geeft aan dat “Vriend en veel ‘vijanden’ het erover eens waren dat deze strafschop wel heel gemakkelijk werd gegeven. Met het benutten hiervan stond de einstand 0-1 op het bord. Al met al hadden we zeker een bonuspunt verdient tegen de nieuwe koploper. Nu is het zaak om de positieve punten uit deze partij mee te nemen voor de komende wedstrijden en zo snel mogelijk punten halen om weg te blijven uit de onderste regionen.”

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour