13 juni 2024 Gebruikers online: 39
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Inwoners Hasselt jagen op miljoenen in Postcode Loterij

Geplaatst op: 15 maart 2024

Foto: Roy Beusker

Een spannend vooruitzicht voor vijftig inwoners van Hasselt uit postcodegebied 8061. Zij nemen plaats in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Hasselt daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 31 maart vanaf 19.55 uur te zien bij SBS6.

Arjan vertelt lachend hoe zijn vrouw soms de post ongezien weggooit: “Gelukkig bewaarde ze deze uitnodiging voor Miljoenenjacht”. Het gezin, en vooral dochter Nienke, is dolenthousiast. Arjan vertelt: “Op zondag kijken we gezellig met elkaar op de bank naar Miljoenenjacht. Mijn dochter zit al helemaal in de coach-modus. Met het rekenen zit het wel goed, dat is mijn vak. Maar over andere dingen weet ik weer wat minder.”

Als Arjan de finale haalt dan kiest hij voor koffernummer 4: de geboortedag van Nienke. En als hij een groot geldbedrag wint? “Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel geld, maar we dromen van een mooie reis met het gezin en we willen onze kinderen helpen op de krappe woningmarkt.”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners van Hasselt zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door de bekende gouden koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour