6 mei 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorbeschouwing Olympia’28 – VHK

Geplaatst op: 21 maart 2024

Voor Olympia’28 staat zaterdag de zestiende wedstrijd op het programma met als tegenstander VHK uit Sint-Jansklooster, de huidige nummer twee. Het is de return van 4 november toen Olympia’28 verrassend uithaalde en met maar liefst 5-1 wist te winnen. Tot nu toe een van de weinige hoogtepunten van het lopende seizoen. De Hasselter formatie ging afgelopen weekend onderuit tegen het laaggeklasseerde Nagele. Mede daarom besloot de club niet verder te gaan hoofdtrainer Edwin Duim en zijn assistent Stefan Post.

De club vestigt nu de hoop op clubmannen Jordy van de Bosch en Wilco Slendebroek om het tij te keren. Beide mannen hebben een lange staat van dienst binnen de vereniging waaronder als spelers van het eerste elftal. Met 15 van de 24 wedstrijden gespeeld, staat Olympia nu nog nét boven de gevarenzone. Vooral de laatste tegenstander Nagele vormt een directe bedreiging om de Hasselters te passeren. Die ploeg heeft drie punten minder, maar ook twee minder gespeelde wedstrijden.

Aankomend tegenstander VHK staat na 11 overwinningen, 4 gelijke spelen en 1 nederlaag op de tweede plaats met 37 punten uit 16 wedstrijden. Met 62 doelpunten beschikken ze over meest scorende ploeg terwijl zij ook verdedigend, met 24 doelpunten tegen, haar mannetje staat. Gezien deze resultaten lijkt het het een zware opgave voor Olympia’28 om zaterdag resultaat te behalen op het eigen sportpark. Aftrap is om 14.30 uur.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour