5 mei 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Eerste uitzending ‘Hasselt draait door’ nu terug te luisteren

Geplaatst op: 23 maart 2024

Gastheer Bas Jansen in gesprek met Wim Kanis

In Gasthuis In de Heilige Stede is deze week de eerste radio-uitzending opgenomen van ‘Hasselt draait door’. In de gelegenheidsstudio aan de Hoogstraat, omgeven door bezoekers, kwamen gasten aan het woord over uiteenlopende thema’s. Het programma werd zaterdagmiddag uitgezonden op Zwartewater FM en staat nu ook online om terug te luisteren.

Via deze link op Zwartewater FM is de uitzending te vinden onder het kopje Kunst & Vliegwerk van 23 maart 2024. Presentator Bas Jansen, redacteur van Hasselt Actueel, is de tafelheer met vier gasten aan tafel. Het programma is opgezet door de SCAB die elk seizoen een radio-uitzending verzorgt waarin het cijfer 4 vormgevend is.

De gasten in deze eerste aflevering zijn:

Anna Verwaal: geboorteconsulente, verpleegkundige met moeder-kind-specialisatie. Ze reist de hele wereld af om haar kennis en inzichten te delen via lezingen en workshops.

Annemiek Zwaan: een inwoner van Hasselt op huisadres nummer 4 met een alledaags, persoonlijk verhaal.

Wim Kanis: winnaar met het grootste aantal stemmen voor ‘Verrijk je Wijk’ met het project ‘wandelpad rondom de Weede”. Wim Kanis en Fokko Douma zijn de initiatiefnemers van het wandelpad dat de verbinding vormt tussen het Kooikerspad en Ter Wee.

En vaste gast die aanschuift is DJ Johan Lageweg die elke aflevering met bijpassende seizoensmuziek aankleedt.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour