5 mei 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gemotiveerd Olympia recht de rug met winst op VHK

Geplaatst op: 23 maart 2024

Foto's: Wim Poelhekken

Olympia boekte zaterdagmiddag in Hasselt tegen VHK na lange tijd weer eens een prima resultaat met een 1-0 overwinning op de ploeg uit Sint Jansklooster. Dit na een roerige week waarin afscheid werd genomen van de trainers Edwin Duim en Stefan Post.

De clubmannen Jordy van den Bosch en Wilco Slendebroek zijn tot het eind van het seizoen aangesteld als vervangers. Met als eerste doel om handhaving in de 4e klasse te bereiken. Wilco geeft aan dat er de afgelopen week twee keer prima is getraind. “Dit resulteerde zaterdag in een wedstrijd vol strijd en teamgeest. En het zat ook eens een keer mee.”

Beide teams raakten in de loop van de wedstrijd de paal. De goal voor Olympia viel in de tweede helft uit een indraaiende vrije trap van Bram Haasjes die door Lars Bartelds werd ingekopt. De scheidsrechter liet lang doorspelen maar na het laatste fluitsignaal was de ontlading groot.

Wilco wil nog niet spreken van een schokeffect. “Hiervoor is het nog te vroeg, maar op deze overwinning kunnen we verder borduren en het is natuurlijk een prima opsteker voor Olympia in deze moeilijke periode.”

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour