29 april 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Ontmoetingsochtend mantelzorgers

Geplaatst op: 29 maart 2024

Mantelzorgers zijn van harte welkom op woensdag 17 april van 10.00-12.00 in Teeuwland bij een bijeenkomst met als thema ‘Hulp vragen, hoe doe je dat’. Deze ontmoetingsochtend wordt georganiseerd door de Contactgroep en Steunpunt Mantelzorg Zwartewaterland.

‘’Ik doe het zelf wel. Het lukt me wel.” “Wat gaan ze wel niet van me denken als ik dit niet alleen aankan”. Typische gedachten die kunnen opkomen op momenten dat mensen overwegen om hulp te vragen. Maar hulp vragen, toch maar liever niet. Want het geeft het gevoel het niet alleen aan te kunnen, te falen en anderen tot last te zijn. Toch kan het zinvol zijn om op sommige momenten hulp te vragen en/of te aanvaarden.

Over dit thema gaan we onder het genot van een kopje koffie/thee van gedachten wisselen. Er is ruimte voor het delen van mantelzorgervaringen. Bovendien kunnen we elkaar tips en tops geven in het leren vragen om hulp. De entree is gratis en opgave kan voor 12 april bij mantelzorgconsulent l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 0613014955

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour