6 mei 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Next Level-dienst over ‘Safe Sex’

Geplaatst op: 9 april 2024

In Sporthal Anna van der Breggen is zondag 21 april weer een Next Level-dienst gepland. Onderwerp ditmaal is ‘Safe Sex’. In de dienst wordt gesproken over seks en seksualiteit en de visie daarop vanuit de kerk. De Christelijk Gereformeerde Kerk nodigt iedereen uit om hier in deze speciale kerkdienst over na te denken.

“Weet jij nog welk hoofdstuk van biologie ook alweer ging over seks? En kan je je de seksuele voorlichting op de middelbare school nog herinneren? Het is iets spannends en seks is overal: geen auto wordt verkocht zonder een ontblote dame te showen in de reclame, EasyToys reclames hangen openbaar in bushokjes en vaak zie je spannende scenes in de film op Netflix.”, schrijft de organisatie die antwoord zoekt op vragen als: “Maar hoe heb je nu safe sex? Hoe ga je zo om met dit kostbare geschenk dat het kostbaar blijft? God wil ons daarbij helpen. Kom je ook in de kerk om hierover na te denken?”

Dominee Bram Hofland gaat voor in de dienst die om 10.00 uur begint. Vooraf staat eerst nog een wandeling gepland om 08.15 uur. Bij terugkeer in de sporthal om 9.30 uur staat de koffie klaar in de kerk.

De kinderen t/m groep 4 van de basisschool mogen tijdens de dienst naar de kindernevendienst. Voor de allerkleinsten is er oppas in de Koningshof.

Wie meer informatie zoekt kan terecht op Instagram via @nextleveldiensten.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour