23 juli 2024 Gebruikers online: 40
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

MTC Hasselt rijdt 525 euro bij elkaar voor kinderen met kanker

Geplaatst op: 12 april 2024

Een actiefoto in ruil voor een donatie voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, dat was het idee achter de actiefoto-rit van MTC Hasselt op 7 april. Een paar uurtjes toeren leverde in totaal het mooie bedrag van 525 euro op voor dit centrum. Mathijs van Bruggen, die nauw betrokken is bij deze organisatie, nam de cheque dankbaar in ontvangst.

De motorclub trekt zich het lot van kinderen die vechten tegen kanker aan. Daarom zette de toercommissie deze speciale rit op de kalender. Een prachtige missie waarbij passie en een nobel doel, om het leed van kankerpatiëntjes en hun gezinnen een klein beetje verzachten, mooi samen gaan. En dan nog een mooie actiefoto als herinnering op de koop toe. Want de motorrijders werden geheel belangeloos al rijdend op de kiek gezet door amateurfotograaf Wouter van der Zwan. Dit resulteerde in prachtige plaatjes op deze mooie voorjaarsdag.

Elke euro wordt goed besteed

Mathijs van Bruggen, lid van de motorclub en sinds kort contactpersoon voor Santa Máxima Overijssel, ontving de cheque van 525 euro uit handen van toercommissaris Mark Riezebos. Mathijs gaf aan het enorm te waarderen dat dit initiatief werd gedragen door MTC Hasselt. “Een prachtig bedrag waarvan elke euro goed wordt besteed”, voegde hij er dankbaar aan toe.

Een nieuw seizoen met een volle toerkalender

En de Hasselter motorclub is nog niet uitgetoerd na deze ene actie. Het motorseizoen is nog maar net begonnen. De volle toerkalender belooft voldoende kansen voor betrokkenheid en motorplezier. Naast ritten van clubs uit de regio kijken de motorrijders al weer uit naar de eigen ontbijtrit op 26 mei. En de maand juni staat net als voorgaande jaren in het teken van de motor-avondvierdaagse, met elke donderdagavond een toerrit.

Nieuwsgierig geworden naar MTC Hasselt

Rijd gerust eens vrijblijvend mee met een toertocht. De toerkalender vind je op www.mtc-hasselt.nl. Of kom een keer langs op donderdagavond of zaterdagmiddag in het clubgebouw aan de Malcorpslaan. Je bent van harte welkom.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour