13 juni 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Ichthuskerk vindt nieuwe predikant

Geplaatst op: 7 mei 2024

(r) Nelleke Beimers

De Ichthuskerk heeft een nieuwe predikant gevonden in de persoon van Nelleke Beimers. Sinds september 2022 was er een vacature voor een parttime predikant in de Ichthuskerk. Een beroepingscommisie startte in september 2023 met een zoektocht naar iemand die aansloot bij de gemeente. Er volgden intensieve, mooie, inspirerende ontmoetingen, met diverse predikanten.

Uitgangspunt in al die gesprekken was de wens, met een nieuwe voorganger samen weer verder te kunnen bouwen aan het geloof en opbouw van de gemeente. In deze zoektocht kwam de kerk uit bij een oude bekende, ds. Nelleke Beimers. Zij had de gemeente in een moeilijke periode een jaar mogen ondersteunen en leiden. Op dit moment is Beimers als interim-predikant verbonden aan een kerkelijke gemeente in Dronten. Met het uitbrengen van het beroep, wat inmiddels is aangenomen door Beimers, kan de Ichthuskerk ook weer bouwen aan haar toekomst. Op 16 juni wordt de nieuwe predikant aan de gemeente verbonden.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour