27 mei 2024 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia pakt punt in laatste minuut na 3-0 achterstand

Geplaatst op: 11 mei 2024

De uitwedstrijd zaterdagmiddag van Olympia’28 tegen vv Creil-Bant in de Noordoostpolder leverde uiteindelijk 1 punt op. In de rust keken de groenwitten tegen een 3-0 achterstand aan.

Het was een wedstrijd met twee gezichten geeft trainer Wilco Slendebroek aan. “Voor rust was de thuisploeg gevaarlijk met lange ballen. Wij legden matig spel op de mat en het zat ons ook niet mee. In de rust bleek nog volop motivatie in de ploeg te zitten en dit vertaalde zich in de tweede helft.” In de 51e minuut scoorde Jeffrey van de Belt de eerste tegentreffer en in de 75e minuut liet Brian Snijder de ‘Anschlustreffer’ aantekenen. “Valery Leusink maakte in de 90e minuut de gelijkmaker en dat voelde als een overwinning. Dit resultaat geeft vertrouwen voor de laatste twee wedstrijden van deze competitie. Met een overwinning volgende week in de thuiswedstrijd tegen het laag geklasseerde Tollebeek is handhaving en feit.”, aldus Wilco.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour