27 mei 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Inschrijftermijn avondvierdaagse bijna gesloten

Geplaatst op: 14 mei 2024

In de laatste week van mei staat weer de traditionele Avond4daagse van Hasselt op de agenda. Dit jaar is het de 35e keer dat deze wordt gelopen en ook dit jaar is Scouting De Veste de organisator. Vrijdag 17 mei sluit de inschrijving voor de 5, 10 en 15 km. Deelnemers kunnen naast de klassieke vier dagen ook opgeven voor één dag wandelen.

Als de inschrijving gesloten is gaat de organisatie de medailles bestellen en ontvangen alle scholen de deelnemerslijsten.
Wie op het laatste moment toch nog besluit deel te nemen kan ook nog opgeven op op de dag zelf in de sporthal tijdens de avondvierdaagse. Toch heeft de organisatie het liefst dat zoveel mogelijk deelnemers het nu al onlin regelen via onderstaande link. Dat scheelt zowel de wandelaars als de organisatie extra werk.

Inschrijven

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour