23 juli 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia neemt afscheid van Jeffrey van de Belt en Brian Snijder

Geplaatst op: 22 mei 2024

Brian Snijder, foto's: Jan Bruins

Jeffrey van de Belt en Brian Snijder speelden afgelopen zaterdag hun laatste thuiswedstrijd voor Olympia’28. Beide aanvallers gaan na dit seizoen Olympia’28 verlaten. Na de wedstrijd tegen Tollebeek werd stilgestaan bij hun vertrek en werden ze bedankt voor bewezen diensten.

Spits Jeffrey van de Belt kwam 6 jaar geleden over van SVBS ’77 en maakte in 6 seizoenen Olympia’28 maar liefst 57 officiële doelpunten. Na jarenlang in Hasselt gewoond te hebben, woont hij nu tijdelijk in Dalfsen om komend jaar te verhuizen naar Nieuwleusen. Een eventueel vervolg van zijn voetbalcarrière is vooralsnog ongewis.

Brian Snijder kwam 3 jaar geleden terug van SC Genemuiden, na eerder al het overgrote deel van de jeugdopleiding in Hasselt te hebben doorlopen. De rappe vleugelaanvaller kwam in 3 seizoenen tot 33 officiële doelpunten, naast ook een groot aantal assists. Ook zaterdag wist hij nog weer het net te vinden. Brian gaat met ingang van komend seizoen de uitdaging aan bij Be Quick ’28.

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour